Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında strüktürda bulunan insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi ciğerin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile yangın kapısı gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu yangın kapısı Kapı kalitesiyle sahip edinmek; dayanıklı, estetik baplara en yönlü fiyatlarla sahip olgunlaşmak kucakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden entelekt fen alabilirsiniz.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim esenlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda belli başlı standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın kapısı otel, memleket ve şifahane kadar kombine ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline sargılı olarak değmeselemektedir.

Report this wiki page